top of page

KONTRADIKTORNE INFORMACIJE I KAKO IH PREVAZIĆI

Updated: Nov 26, 2020

Verujem da ste zbunjeni gomilom kontradiktornih informacija koje se nalaze na internetu u vezi pravilne ishrane. Prvo se neka namirnica ili grupa namirnica preporučuje u ishrani a posle pročitamo da tu istu namirnicu nikako ne smemo da konzumiramo ako želimo da smršamo npr. (najčešće su to ugljeni hidrati, masti, voće, hlebovi, testenine itd.).


Znam koliko je flustrirajuće konstantno biti informisan dijametralno suprotnim informacijama jer na kraju dana ne znamo šta zapravo treba da jedemo.


Šta je ono što možete da uradite ?


Za početak, možete da pratite svoj organizam i namirnice koje konzumirate kao i da vodite evidenciju kako Vam koja namirnica prija umesto što se opterećujete šta neko drugi propagira.

Osim toga, možete da se savetujete sa osobom koja vama lično uliva poverenje i u čiji rad vi verujete kako biste na najlakši, najbrži i najzdraviji način došli do željenog cilja i rezultata.


Sa tom idejom sam kreirala LTM.fitt program ishrane, a svi koji žele da rade sa mnom mogu to da urade prijavom za personalni plan ishrane putem sajta.



116 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page